Clinica stomatologica 0040744232612

info@sensidentmed.ro

Estetica dentara

Estetica dentara este o specialitate stomatologica care face referire la restaurarea si imbunatatirea frumusetii naturale a zambetului cu ajutorul unor proceduri de inalta calitate.
Stomatologia traditionala se concentreaza pe igiena orala, prevenirea si tratarea afectiunilor aferente,iar estetica dentara se bazeaza pe imbunatatirea aspectului dintilor si infrumusetarea lor.

Tehnologiile avansate, permit ca pacientii sa beneficieze de tratamente mult mai bune din punct de vedere estetic, dar si mai rezistente. Stomatologii folosesc tehnici mai sigure care conserva structura naturala a dintilor pe cat de mult posibil, insa acest aspect difera de la caz la caz.

Estetica dentara foloseste cateva tehnici in acest domeniu:

-Digital Smile Design (zambet digital demonstrativ), realizat de un specialist cu ajutorul noului concept revolutionar de remodelare in timp real a zambetului.

Cu ajutorul acestui sistem putem sa va demonstram, cum veti arata la finalul tratamentului propus de catre medicul dumneavoastra.

Diferenta intre situatia din inainte si dupa, este una miraculoasa.

-Fatetele ceramice sunt „foite” subtiri de ceramica similare ca unghiile false, ce se aplica pe suprafata exterioara a dintilor, fiind una dintre cele mai neinvazive metode de a inbunatatii aspectul acestora sau de a proteja suprafetele deteriorate,si pentru a inbunatatii aspectul estetic.
-Sunt doua tipuri de fatete dentare:fatete din ceramica sau din material compozit, cele din ceramica fiind mai rezistente decat cele din compozit si nu isi schimba culoarea in timp.

Realizarea fatetelor ceramice:
-Pentru realizarea preparatiilor este nevoie de anestezie locala astfel incat procesul sa fie complet nedureros, apoi medicul dentist indeparteaza un strat foarte subtire din smalt pentru a face loc viitoarelor fatete, urmatorul pas fiind amprentarea. Amprenta este trimisa la laborator(intre timp pacientul va avea fatete provizorii pe dintii slefuiti) ce va turna modelul pentru a reda in laborator situatia preparatiilor peste care el va realiza fatetele.
Amprenta va fi trimisa la technician impreuna cu o serie de indicatii precise de culoare si forma, poze ale dintilor si fetei pacientului, proiectul Digital Smile Design dupa ce s-a efectuat mock-up-ul, pentru a rezulta in final un zambet frumos si stralucitor.
Sunt cateva situatii in care medicul poate recomanda alt tip de tratament:

– Daca un dinte este cariat sau are afectiuni parodontale, gingivale, in prima faza se recomanda tratarea afectiunilor dentare.Dupa tratare se va lua decizia finala pentru fatete dentare
– In cazul in care lipseste prea mult dintr-un dinte, o coroana estetica de acoperire din ceramica presata sau ceramica cu suport din zirconiu, va fi o solutie de tratament mult mai buna decat fatetarea dentara.
-Albirea dintilor cu lampa ZOOM:
-Tratamentul de albire dentara este unul dintre cele mai solicitate servicii de estetica dentara,fiind cerute de pacienti pentru frumusetea exterioara.Aceste tratamente cosmetice difera in privinta eficacitatii, costului, durabilitatii si a efectelor secundare.
Lampa de albire ZOOM este cel mai apreciat sistem de albire dinti pentru cabinetele stomatologice . Tratamentul pentru albire dinti se face prin o lampa cu plasma care activeaza gelul de albire pe baza de peroxid de hidrogen.
Rezultatul este rapid si sigur, asigura confort si siguranta pacientului în timpul sedintei.

Coroane din ceramica

Coroanele integral din ceramica sunt restaurari coronare ce reusesc sa ofere un rezultat estetic si o fidelitate maxima. Coroanele dentare nu reprezinta cea mai buna optiune de infrumusetare a zambetului, deoarece necesita indepartarea unei portiuni semnificative din dinte. Alternative mai acceptabile sunt fatetele si bondingul dentar.

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu