Clinica stomatologica 0040744232612

info@sensidentmed.ro

Inserarea implanturilor dentare pot prezenta riscuri...

27 noiembrie 2017

Comments

0
 noiembrie 27, 2017
 0
Category Blog

Plasarea implantului dentar este un proces sofisticat care necesita indemanare buna si un tratament atent facut de catre medicul stomatolog.
Dar ,aceste interventii chirurgicale de inserare a implanturilor dentare pot prezenta anumite riscuri cum ar fi :
-hemoragiile -controlate cu tratamente adecvate
-respingerea implanturilor si a grefelor osoase -cauze necunoscute ,dar care tin strict de factori locali si de compatibilitatea organismului receptor.
-lezarea formatiunilor anatomice -osul alveolar poate suferi fisuri sau fracturi care sunt vindecabile. Se poate leza sinusul maxilar dar fără gravitate in evolutia tratamentului.
-lezarea nervului alveolar inferior.
-lezarea formatiunilor invecinate -acestea pot fi minime prin masurarea osului disponibil cu ajutorul radiografiilor facute intraoperator si a tomografiei computerizate obligatorii înaintea operatiei.
-edeme si echimoze in perioada postoperatorie.
Dar toate aceste evenimente nedorite ,in situatia in care apar ,este important modul cum le gestionam ,astfel incat sa oferim pacientilor tratamente sigure.
Pentru aceasta,periodic participam la congrese ,simpozioane sau traininguri in tara sau in afara tarii unde invatam pe baza unor cazuistici clinice modul cum sa gestionam eficient fiecare eveniment neplacut ce ar genera o actiune de malpraxis.
Totul pentru binele si in folosul pacientului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu