Clinica stomatologica 0040744232612

info@sensidentmed.ro

Extractia dentara

2 octombrie 2017

Comments

0
 octombrie 2, 2017
 0
Category Blog

Extracția dentara– o procedură considerată de unii pacienți a fi cea mai traumatică și dureroasă intervenție în stomatologie.
În realitate temerile sunt nefondate , căci extracția dentara se realizează sub anestezie locala pentru a opri transmiterea stimulilor dureroși.
Extracția dentara este procedura de înlăturare a unui dinte bolnav , atunci când nu există alternativă pentru salvarea lui.
Medicul stomatolog analizează toate variantele pentru păstrarea dinților naturali și în situația în care afecțiunea este gravă se recurge la extracție.
Sunt situații în care se apelează la extracția dentara in cazul tratamentelor ortodontice , când dinții sunt prea înghesuiți , in scop estetic.
Însă , o problema gravă ce duce la extracția dintilor este boala parodontala. În această situație, dinții au mobilitate mare și necesită extracție chirurgicală. Medicul realizează această extracție cu un instrument special.
Pentru pacienții ce suferă de tulburări sangvine , cardiace , epilepsie , boli metabolice etc., medicul stomatolog va avea o abordare specială.
La pacienții cu afecțiuni inflamatorii acute ale mucoasei oro– faringiene de natura virală , fungica sau bacteriană , extracția dentara se temporizează până la vindecarea afecțiunii.
Pentru mai multe informații despre extracția dentara vă invităm la clinica noastră , unde medicii noștri specializați în chirurgia dentară vă stau la dispoziție pentru rezolvarea problemelor dentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu